Qui pot participar?
Totes persones joves empadronades a Castellbisbal (14-29 anys) inscrites en la plataforma.
Quines propostes es poden fer?
Es poden fer propostes vinculades a les línies estratègiques de les polítiques de joventut de Castellbisbal que donin resposta a través d’una activitat o servei a les necessitats col·lectives juvenils en les categories de:
Benestar: es farà referència a activitats vinculades amb la prevenció de conductes de risc i foment d’hàbits i estils de vida saludables en: salut, esport, sexualitat, consums i altres addiccions. Així com activitats vinculades a la sensibilització i prevenció, en matèria d’igualtat de gènere.
Cohesió social: es farà referència a activitats vinculades amb el foment d’actuacions en el marc de la cultura tradicional, la cultura innovadora i d’altres que facin referència a activitats en el marc del temps de lleure i l’oci alternatiu.
NOTA: Les propostes poden estar vinculades a l’Estiu jove, però queden excloses aquelles propostes vinculades al cicle festiu tradicional (festes majors, carnestoltes, castanyada, Cap d'Any, etc.), ja que aquestes disposen de pressupost propi. Veure criteris propostes de Normativa Procés.
Les propostes hauran d'ajustar-se a les recomanacions sanitàries vigents per la Covid-19, prioritzant activitats fetes a l’aire lliure, amb distància, mascareta, etc.
Com es presenten les propostes?
Del 7 d'abril al 7 de maig de 2021 fins a les 12:00 hores a través de la web Decidim es poden presentar propostes. Per fer-ho cal donar-se d’alta a la plataforma Decidim. Els i les joves particulars (individualment) podran presentar propostes només a la línia de projectes particulars i els col·lectius o entitats podran presentar propostes només a la línia de projectes col·lectius. Les propostes s’hauran de presentar en format digital a la pàgina web del procés. Abans de la redacció de la proposta, els i les joves que les liderin (particulars o col·lectives) hauran d’omplir l’apartat ‘Formulari’ d'aquesta plataforma Decidim indicant el seu nom i cognoms, l’e-mail i el telèfon de contacte. Aquesta informació servirà per contactar als i les joves que liderin les propostes, per tal de concretin o desenvolupin les propostes.
Com es voten les propostes?
Un cop tinguem les propostes validades tècnicament i quantificades es votaran a través de la Plataforma entre el 18 i el 24 de maig de 2021 fins a les 12:00 hores.
Les propostes finalistes.... S’hauran d’executar!
Els mateixos joves seran els protagonistes (tindran el suport dels professionals del Departament de Joventut) de desenvolupar els serveis i activitats que s’hagin definit en els Pressupostos.
Compartir