Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "ECDISI: Reconnectem amb la natura de Castellbisbal"

Avatar: Laura Jou Laura Jou

Títol

  • +{"ca"=>"ECDISI: Reconnectem amb la natura de Castellbisbal"}

Cos

  • +["

    Descripció detallada de la proposta:

    Volem oferir itineraris naturals per revaloritzar la biodiversitat del nostre entorn proper. Aquests itineraris naturals anirien directament connectats amb propostes artístiques per reflexionar sobre temes d'actualitat.

    Concretament es tractaria de tres itineraris amb les temàtiques: la biodiversitat de Castellbisbal, el canvi climàtic exemplificat en la sequera i la salut. La idea es connectar a la població de Castellbisbal amb l'entorn natural des d'un llenguatge clar, senzill i artístic.

    On es farà?

    A les zones naturals de Castellbisbal, encara per definir. Segons l'itinerari, els seus requisits i el tipus de participants. Ens agradaria parlar amb l'entitat el Cassó per tal de poder fer els itineraris o almenys algun d'ell el més inclusiu possible.

    Quan es farà?

    Caps de setmana de setembre-octubre.

    Com la portaries a terme (organització, principals tasques a desenvolupar, etc.)?

    Intentaríem teixir xarxa amb entitats i col·lectius del poble. Cada itinerari tindrà alguna especialització artística o natural. Per la part interpretativa natural la faríem nosaltres (biòlogues i educadores), ajudades d'altres companyes. Per la part artística i segons els requisits de cada itinerari connectaríem amb artistes, preferiblement locals, o amb talleristes.

    Alguns exemples d'activitats als itineraris: cens d'animals tipus bioblitz, obres artístiques col·laboratives, taller de ioga...

    Pressupost orientatiu (0 a 500€ / 501 a 1000€ / 1001 a 1500€)? 1000 aprox. [es igual l'interval en el que estigui]

    "]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir